Otevírací doba v dubnu 2024

Vážení návštěvníci,

v průběhu dubna 2024 je poutní kostel otevřen každou sobotu a neděli. První prohlídka obvykle odchází v 10:00, poslední v 15:00. Začátek prohlídek je zpravidla v každou celou hodinu. V případě zájmu si můžete rezervovat prohlídku již od 9:00, případně v neděli od 16:00. V sobotu také máte možnost účasnit se modlitby růžence od 16:00, na kterou navazuje mše svatá v 16:30. 

Mimo tyto časy je možné rezervovat si prohlídku kdykoliv ve všední den pro minimální počet 10 osob.

V sobotu 20.4. se nekoná prohlídka v 11:00 z důvodu svatebního obřadu.

V sobotu 27.4. začíná první prohlídka ve 12:00. V dopoledních hodinách ale máte možnost účastnit se v 9:30 slavnostního zahájení projektu Cisterciáckých klášterních stezek. Více informaci hledejte zde: https://www.cisterciackekrajiny.cz/, nebo https://www.facebook.com/cisterciackekrajiny/.

 

Vlivem provozních důvodů se otevírací doba může lišit. Před návštěvou proto prosím pečlivě zkontrolujte sekci Aktuálně, nebo na našem facebooku, zda se prohlídky konají. Z výše uvedených důvodů také všem návštěvníkům doporučujeme si prohlídku rezervovat, nebo se dopředu informovat, jaké jsou aktuální možnosti.

Máte-li jakýkoliv dotaz, připomínku či kritiku, napište nám. Na Vaše dotazy odpovíme v nejkratším možném termínu. Děkujeme!

Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře
Sychrova
591 02 Žďár nad Sázavou

info@zelena-hora.cz
www.zelena-hora.cz

Nedaří se vám najít na webu informaci, kterou potřebujete? Využijte fulltextové vyhledávání.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.